Majk Tajson ljut zbog serije o svom životu: "Ukrali su mi priču i ni paru nisu platili" VIDEO

Majk Tajson je optužio striming platformu Hulu da za seriju o njegovom životu nije dobila njegovo dopuštenje i da mu nije ništa platila. Serija "Mike" je originalna serija ove platfome, a bivši bokser ju je žestoko napao na društvenim mrežama.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia,  Rodin Eckenroth
Foto: Profimedia, Rodin Eckenroth

"Ne dajte da vas Hulu zavara. Ja ne podržavam priču o svom životu. Ovo nije 1822. Sad je 2022. Ukrali su priču o mom životu i nisu mi platili. Za direktore iz Hulua ja sam samo crnčuga koju mogu da prodaju na tezgi", napisao je Tajson u objavi na Instagramu. U tekstu uz objavu Hulu je nazvao "striming verzijom robovlasnika".

Tajson je ovo objavio nekoliko dana nakon što je na istoj društvenoj mreži zahvalio Deniju Vajtu, predsedniku UFC-a, na tome što je odbio predlog platforme Hulu da promoviše seriju.

"Hulu je očajnički hteo da plati milione mom bratu Deniju Vajtu da promoviše njegovu priču o mom životu koju su robovlasnički preuzeli. Odbio ih je jer ceni prijateljstvo i prema ljudima se ponaša s poštovanjem. Nikad neću zaboraviti šta je napravio za mene, kao što nikad neću zaboraviti što je Hulu od mene ukrao", napisao je bivši prvak u boksu.

"Hteli smo da ispričamo nepristrasnu priču"

Karen Gist, scenaristkinja i producentkinja koja je radila na projektu, osvrnula se na činjenicu da je ova biografska serija neautorizovana: "Hteli smo da ispričamo nepristrasnu priču nakon koje će publika odlučiti šta misli ili oseća. Hteli smo da navedemo ljude da ponovo razmisle o Majku i nadali smo se da će im serija dati nešto o čemu mogu razmišljati."

Serija "Mike" u Americi će biti dostupna od 25. avgusta. Imaće osam epizoda, a pratiće uspone i padove slavnog sportiste. Serija će, kako su napisali iz striming platforme Hulu, "proučavati američki klasni i rasni sistem, slavu i moć medija, mizoginiju, podelu bogatstva, obećanje američkog sna i ulogu društva u oblikovanju priče o Majku Tajsonu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu