I Džejson Momoa ima čega da se stidi: "Glup film pun sado-mazo erotike"

Džejson Momoa progovorio je o neuspesima u svojoj karijeri te o ulozi koja ga još uvek zasmeta kada je se seti.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Momoa, koji glumi u nadolazećim akcijskim blokbasterima kao što su "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo" te deseti "Fast and Furious", priznao je britanskom GQ-u da određeni projekat može biti ugodan za snimanje, no na kraju ne bude dobro izveden, jer stvari nisu funkcionisale u postprodukciji.

"Bio sam deo mnogih stvari koje su stvarno bile loše i filmova u kojima ništa nije bilo u mojim rukama, pod mojom kontrolom", rekao je Momoa te dodao da je "Konan varvarin" iz 2011. godine bio jedan od njih.

"To je bilo jedno od najboljih iskustava, no pretvoreno je u veliku hrpu g******", izjavio je 43-godišnjak.

Momoa nije ulazio u detalje i otkrio što mu je konkretno smetalo kod njegove verzije "Konana varvarina", no nije iznenađujuće da se tako oseća. Film, za razliku od izvornih verzija iz osamdesetih s Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi, nije uspeo na blagajnama i poprilično je loše ocenjen na filmskim stranicama širom interneta.

Prilikom izlaska filma, kritičar Hollywood Reportera, Kirk Hanikat, napisao je da "film nema nikakvu svrhu osim nasumičnog prskanja krvi, primitivnog divljaštva i sado-mazo erotike".

"Film je zatupljujuć i glup, s glavnim junakom koji se ne razlikuje od njegovih negativaca", napisao je Hanikat u recenziji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu