- Komentari -

Nije samo Boldvin kriv? Oglasila se okružna tužiteljka

Neki od ljudi zaduženih za oružje na snimanju filma "Rust" Aleka Boldvina mogli bi da se suoče sa krivičnim prijavama za smrtonosnu pucnjavu u kojoj je ubijena kamermanka, saopštio je u petak okružni tužilac američke države Novi Meksiko.

Izvor: Jutarnji list
Pošaljite komentar
 1. Kakav woke desnicarski (ili levicarski, kako mu odgovara u trenutku)liberal je ovo covece. Drugi u sistemu su krivi, samo nije on.
  Samo da naglasim, covek je i producent filma sto znaci direktno je povezan sa time kako su stvari organizovane na snimanju. Da bi ustedeo neki dolar za sebe unajmio ljude amatere i to se njima obilo o glavu. Nema tu neko je kriv ali sam siguran da nisam ja.
  (Bre!, 6. decembar 2021 00:21)

  # Link komentara

 2. Ovo je haos kako je moglo ovako da se desi. Ja rzmisljam da sam ja drzeo pistolj nebi znao dali je pravi metak u njemo kako se to vidi?
  (Auu, 5. decembar 2021 16:57)

  # Link komentara

 3. Prvo je bilo da je ćorak, pa je ipak pravi metak, sad Boldvin tvrdi da nije on povukao okidač (a jeste, i ne samo to, nategao je obarač i uperio revolver prema njoj), sledeća vest će biti da ona zapravo nije ni ubijena nego se vratila u Ukrajinu.
  (XP, 4. decembar 2021 19:04)

  # Link komentara

 4. @grubijan: Шта си желео да кажеш а ниси успео?
  (c i t i z e n, 4. decembar 2021 17:00)

  # Link komentara

 5. Ja sam uperio pištolj u ukrajinku I povukao okidač, nije boldvin.
  (grubijan, 4. decembar 2021 15:52)

  # Link komentara